Επικοινωνία

Επικοινωνία
Είσοδος

Η είσοδος στο κτήμα είναι ελεύθερη. Ενώ οι χρεώσεις κυμαίνονται από τη διαδρομή όπου θα επιλέξετε με

τα άλογα και τις υπόλοιπες δραστηριότητες.

 

Ωράριο λειτουργείας
Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 με 18:00
Σάββατο, Κυριακή & Αργίες 10:00 με 19:00

 

Πως θα έρθετε:

Μόλις 39 χλ από το κέντρο της Θεσσαλονίκης θα βρεθείτε στην Ziogas Western City στο χωριό Λευκοχώρι. Ο δρόμος σε πολύ καλή κατάσταση (Εγνατία οδός) και η διαδρομή πανέμορφη

Με το αυτοκίνητο σας

Φεύγοντας από την Θεσσαλονίκη θα ακολουθήσετε την Εγνατία οδό με κατεύθυνση προς Σέρρες – Καβάλα.

8 χλ από τα όρια της Θεσσαλονίκης θα συναντήσουμε την έξοδο προς Σέρρες, θα βγούμε από την έξοδο αυτή και κατευθυνόμαστε προς Σέρρες.

20 χλ από την έξοδο και ενώ κατευθυνόμαστε προς Σέρρες θα συναντήσουμε μια άλλη έξοδο στις ταμπέλες θα διαβάσετε τα χωριά Δορκάδα – Καρτερά – Λευκοχώρι βγαίνουμε από την έξοδο αυτή.

4 χλ ακολουθώντας τις ταμπέλες για Λευκοχώρι, θα βρεθούμε στο χωριό θα το διασχίσουμε και μόλις βγούμε από το χωριό στον πρώτο χωματόδρομο δεξιά, θα δούμε τις ταμπέλες για την Ziogas Western City είστε πλέον πολύ κοντά. Λίγα μέτρα χωματόδρομος και θα βρεθείτε στις εγκαταστάσεις μας.

Με την αστική συγκοινωνία

Πηγαίνουμε με το Νο 27 Λεωφορείο στο τέρμα του στην Σταυρούπολη και εκεί κάνουμε μετεπιβίβαση στο λεωφορείο του ΟΑΣΘ Νο 85Β για Λευκοχώρι.

Δυστυχώς υπάρχουν μόνο τρία λεωφορεία την ημέρα 8:20 πμ, 4:00μμ και 8:20μμ. Καλό είναι βέβαια να ελέγξετε και στη σελίδα του ΟΑΣΘ για τυχών αλλαγές.  Θα κατεβείτε στο τέρμα και από εκεί είναι πολύ κοντά η Ziogas Western City.

Με το υπεραστικό Θεσσαλονίκη – Σερρών.

Κάθε μια ώρα στις ακριβώς π.χ, στις 11:00, 12:00 κτλ από το τερματικό σταθμό ΚΤΕΛ Μακεδονίας παίρνουμε το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Σερρών που κάνει ενδιάμεσες στάσεις, ενώ έχουμε κόψει εισιτήριο για την διασταύρωση “Αερογέφυρα Καρτερών”. Από εκει θα έρθουμε να σας πάρουμε από την στάση αρκεί όμως να μας έχετε ειδοποιήσει για αυτό με ένα τηλεφώνημα.

(Λόγω του ότι σε ένα κτήμα γεμάτο άλογα δε μπορείς να μείνεις εύκολα μέσα ..αν δε μας βρείτε στο σταθερό καλέστε μας στο κινητό)

Επικοινωνία

Τηλέφωνο:
6978969697
6974721838
2394110294

E-mail: info@horses.gr
Διεύθυνση: Θεσσαλονίκη, 57017, Λευκοχώρι, Λαχανά