Διαδρομές

Διαδρομές
Η ιππασία είναι ένα αίσθημα ελευθερίας όπου ο καθένας μπορεί να το απολαύσει. Δεν παίζει ρόλο ούτε η ηλικία ούτε η εμπειρία. Στη Ziogas Western City έχουμε πόνυ, άλογα για αρχάριους και άλογα για έμπειρους αναβάτες. Για το λόγο αυτό έχουμε και πληθώρα διαδρομών ώστε ο καθένας να βρει αυτή που του ταιριάζει…

Τα πόνυ πραγματοποιούν μόνο τη μικρή διαδρομή του κτήματος ενώ τα άλογα τις πραγματοποιούν φυσικά όλες.

Η μικρή διαδρομή πραγματοποιείτε περιμετρικά του κτήματος. Διάρκειας 5 με 10 λεπτών. Όλα τα άλογα και τα πόνυ πηγαίνουν με την καθοδήγηση έμπειρων συνοδών περιπατητή.

Η μεσαία διαδρομή διάρκειας 20 με 25 λεπτά. Με αυτή τη διαδρομή θα μπορέσουμε να δούμε τη φάρμα από ψηλά! Τη ομάδα συνοδεύουν με τα πόδια η πάνω σε άλογα έμπειροι συνοδοί.

Διαδρομή Αι Γιώργης διάρκειας 40 με 45 λεπτών. Ανεβαίνουμε στη κορυφή του βουνού όπου υπάρχει το ομώνυμο εκκλησάκι. Η θέα από το σημείο αυτό είναι εκπληκτική. Οι συνοδοί έρχονται πάνω στα άλογα τους.

Τα πευκάκια, μια διαδρομή 50 με 60 λεπτών. Η διαδρομή είναι πανέμορφη. Την ομάδα συνοδεύουν πάνω σε άλογα συνοδοί. Από αυτή τη διαδρομή και πέραν εάν οι αναβάτες έχουν ξανά ιππεύσει μας δίνεται η δυνατότητα για ένα ελαφρύ τρέξιμο

Ξέφωτο διαδρομή περίπου 1 ώρας και 15 λεπτών. Απευθύνεται σε αναβάτες που έχουν καβαλήσει έστω και μια φορά.

Βράχος διαδρομή περίπου 1 ώρας και 15 λεπτών. Απευθύνεται σε αναβάτες που έχουν εμπειρία στην ιππασία. Βγαίνουμε σε δύσβατα μονοπάτια μέσα από δέντρα και απότομες αναβάσεις.

Δασάκι διαδρομή περίπου 1 ώρας και 45 λεπτών. Απευθύνεται σε αναβάτες που έχουν καβαλήσει τουλάχιστον 2-3 φορές. Η διαδρομή πραγματοποιείται μέσα στο δάσος όπου η φύση θα σας εκπλήξει.

Γερμανικό διαδρομή περίπου 2 ωρών. Απευθύνεται σε αναβάτες που έχουν καβαλήσει τουλάχιστον 2-3 φορές

Μελάνθιο διαδρομή περίπου 3 ωρών. Απευθύνεται σε αναβάτες που έχουν καβαλήσει τουλάχιστον 2-3 φορές. Η διαδρομή ποικίλη, περνάμε βουνά, κάμπους και το γνωστό ποτάμι του Μελανθίου όπου ανάλογα με την εποχή μπορεί να βραχούμε κιόλας διασχίζοντας το.

Ολοήμερη εκδρομή. Διάρκειας από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα. Πάνω στις σέλες βρισκόμαστε 7 με 8 ώρες. Έχουμε bbq και άλλα πολλά… Το πλήρες πρόγραμμα της εκδρομής θα το βρείτε στο αντίστοιχο link στην αρχική σελίδα.

slider4
horses_slider
Tιμές
Μικρή 5€

Μεσαία 10€

Αι Γιώργης 15€

Πευκάκια 15€

Ξέφωτο 20€

Βράχος 20€

Δασάκι 25€

Γερμανικό 30€

Ολοήμερη 60€

Κράνη σας παρέχουμε εμείς και η χρήση τους είναι υποχρεωτική.

Ανεξαρτήτως διαδρομής και εμπειρίας υπάρχει πάντα συνοδός στις βόλτες.

Προσοχή: Πλησιάζετε και ιππεύετε τα άλογα μας με δική σας ευθύνη.